14 Şubat 26 Cumartesi
Ana SayfaYaşamTaşbaşı Kent Lokantası, yeni adresinde Eskişehirlilere hizmet vermeye başladı

Taşbaşı Kent Lokantası, yeni adresinde Eskişehirlilere hizmet vermeye başladı

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’nin Eylül 2024’te hizmete açtığı Taşbaşı Kent Lokantası, yeni adresinde Eskişehirlilere hizmet vermeye başladı. Açıldığı günden bu yana 195 bin 649 öğün yemek servis edilen Kent Lokantası, şimdi de Hacı Ali Bey Mahallesi’nde vatandaşları kaliteli ve hijyenik yemeklerle buluşturmaya devam ediyor. Yeni yerinde ilk gününde de büyük ilgi gören Kent Lokantası’nda vatandaşın yüzü gülüyor.

Taşbaşı’ndaki binada yapılacak güçlendirme ve yenileme çalışmaları nedeniyle taşınan lokanta, 30 Haziran 2025 Pazartesi günü itibarıyla yeni adresi Hacı Ali Bey Mahallesi Çelikel Sokak No: 3 Tepebaşı (Sakarya Caddesi girişi, Yıldız Durağı otopark altı) adresinde kapılarını açtı.

Uygun fiyatlı ve doyurucu menüsüyle büyük ilgi gören Kent Lokantası’nda yemek servisi hafta içi her gün 12.00-15.00 saatleri arasında sunuluyor. Vatandaşlar bir öğün yemeği 65 TL’ye alabilirken, toplumsal dayanışmayı büyüten “Askıda Yemek” uygulaması da bu yeni adreste devam ediyor. Bu uygulamayla dileyen vatandaşlar https://kentlokantasi.eskisehir.bel.tr/ üzerinden ihtiyaç sahiplerine yemek bağışında bulunabiliyor.

Son Eklenenler
Benzer İçerikler
Basit Banner
160x600 Basit Banner

Rota Business Hotel Eskişehir

Lüks Konfor ve Özel Organizasyonlar İçin İdeal Adres!

Göz At